Relatie commissie

De relatiecommissie is een zeer belangrijke commissie binnen onze vereniging. Deze vereniging houd zich namelijk bezig met de verenigingsrelaties met bedrijven. Als commissie ondersteun je de commissaris PR in het verwerven van sponoren, organiseer je gastcolleges, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten die gericht zijn op de bedrijforiëntatie van onze leden.

Vanaf dit collegejaar (2017/2018) kent de relatiecommissie een fusering met de mediacommissie. Dat houd in dat er een nieuwe belangrijke taak is bij gekomen binnen deze vereniging namelijk alle promotie van de evenementen van onze vereniging. Onder de promotie vallen foto’s en filmpjes van evenementen, bewerken via bijvoorbeeld photoshop van dit materiaal, het maken van promotiemateriaal en het contact houden met leden over de evenementen die komen gaan.

Voor de promotie en het contact met bedrijven is het belangrijk kennis te gebruiken uit de marketing- en communicatielessen van onze studie. Voor de commissieleden is dit een groot voordeel, omdat men dus sterk ontwikkeld op het gebied van marketing, waaronder promotie, personal branding, netwerken en communicatievevaardigheden.

Om de bedrijfsoriëntatie zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er zeer serieuze en actieve leden nodig en dat kan jij zijn.

Voor de commissie

  1. Toegang tot alle evenementen van de vereniging;
  2. Een geweldige ervaring op het gebied van organiseren, timemanagement, teamwork, netwerken, promotie, visualisering, communicatievaardigheden, facilitaire zaken, onderhandelen en afspraken maken;
  3. Een uitstekende toevoeging op je CV;
  4. Een persoonlijk netwerk;
  5. Een grotere kans op een plek in het aankomende bestuur.

Waarom ben jij waardevol?

  1. Je verzorgd het contact met het bedrijfsleven. Dat kan resulteren in sponsorcontracten, bedrijfsbezoeken, gastcolleges, workshops, studieprojecten, stages voor leden en natuurlijk een enorm netwerk voor je zelf.
  2. Jij kan degene zijn die het sponsorgeld binnen sleept voor de verniging en dat is niet min, want zonder dat geld kan de vereniging niet alle activiteiten organiseren voor de leden.
  3. Je zorgt dat de leden de kans krijgen op bedrijfsoriëntatie. Dat is belangrijk, want zo creëer jij het toekomstperspectief van onze leden. Je geeft ze de kans na te denken over wat ze willen in het leven.
  4. Je zorgt samen met de activiteitencommissie dat de activiteiten bezocht worden door promotie via digitale kanalen en persoonlijke benadering.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze commissie of heb je nog overige vragen?

Neem dan contact op met de commissaris publieke relaties:

Vera van den Eijnden
PR BG Delft
E-mail: pr@bgdelft.nl