De vereniging

Het Bedrijfskundig Genootschap Delft is de studievereniging van de opleiding Technische Bedrijfskunde. De vereniging vormt de verbinding tussen de studenten, de opleiding en het bedrijfsleven.

Het Bedrijfskundig Genootschap is in 1984 opgericht op de TH Rijswijk. In 2003 is de TH Rijswijk gefuseerd met de Haagse Hogeschool en is de naam TH Rijswijk komen te vervallen. De opleiding is in 2008 verhuisd naar de nieuwe vestiging op de campus van de TU Delft.

De afgelopen jaren is BG Delft een plek geworden waar de studenten en leden zich betrokken voelen. Een plek waar de leden graag komen om elkaar te ontmoeten en hopelijk een plek waar zij in de toekomst ook blijven komen.

Het doel van onze vereniging is om de driehoeksverhouding tussen student, studie en bedrijfsleven sterker te maken. Dit doet de vereniging dan ook van harte met bijlessen, studiegroepen, bedrijfsbezoeken, gastcolleges, borrels, vakanties en veel meer.

Mocht je meer willen weten over ons of heb je andere vragen, kom dan gerust even langs aan de rotterdamseweg 137 in lokaal D2.055 of mail ons op info@bgdelft.nl