KZA

Wij zijn KZA! Professionals met IT en/of business affiniteit. Wij acteren op snijvlak van communicatie, business en techniek. Een KZA Consultant (Trainee) begint zijn loopbaan als onderdeel van een scrumteam. De een zal zich actief gaan bezighouden met de kwaliteit van technische systemen en de ander zal zich focussen op het opleveren van een product dat past bij de wensen van de klant. Voor het eerste onderdeel zoeken wij vooral technisch geschoolde mensen en voor het tweede onderdeel zoeken we mensen met interesse voor commercie en klantcontact. Het mooie is dat we interessante opdrachtgevers hebben die verschillende profielen zoeken. Er is dus altijd wel iets dat past bij het groeipad wat jij voor ogen hebt.
De groeipaden voor de professionals zijn afgestemd op het individu. De een zal groeien naar rol als coach van een team of meerdere teams. Terwijl andere professionals DevOps Engineer willen worden of zich richting een Security-rol ontwikkelen. Eigenlijk is er binnen de IT een heel groot pakket aan mogelijkheden. Er zijn ook mensen weggezet als development manager en er zijn ook mensen die verandermanagement interessant vinden en zich daar in door ontwikkelen.
In het begin draai je, zoals gezegd mee in het team, en leer je de IT kennen. Hoe worden ontwerpen gemaakt? Wat past bij de wensen van de klant? Hoe zorg je dat je zo vroeg mogelijk een inzicht krijgt van de kwaliteit? Wat heeft prioriteit? Dat zijn vragen waar jij je als consultant mee bezig gaat houden en van daaruit wordt steeds duidelijker wat past bij jouw ontwikkeling. Dit heb je zelf in de hand door daar gericht met jouw Business Unit Manager op te sturen.
Het bijzondere van onze organisatie is dat we elkaar goed kennen en veel met elkaar ondernemen. Tegelijkertijd maken we onderdeel van een moederbedrijf dat enorm aan het groeien is. Dit zorgt ervoor dat er veel kansen ontstaan voor de professionals. Er zijn elk jaar talenten die meedoen aan trajecten van TSS, er zijn ongeveer 150 cursusavonden (met onderwerpen variërend tot finance & sales tot testautomatisering) en er zijn persoonlijke ontwikkeltrajecten om te werken aan jouw loopbaan. Door deze combinatie van factoren zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden richting een managementfunctie.
Als consultant bouw je in een aantal jaar ervaring op met meerdere rollen in verschillende organisaties. Dit gecombineerd met een breed scala aan opleiding zorgt voor een stevig fundament, waarop jouw carrière opgebouwd kan worden.