IT Management Group

Wie zijn wij?
De IT Management Group is een IT service provider gespecialiseerd in de inrichting en optimalisatie van IT- en projectorganisaties. Dit doen wij door in eerste instantie door een advies te geven aan organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het inrichten of optimaliseren van IT-processen. Vervolgens bieden we trainingen op gebied van IT en projectmanagement aan voor de medewerkers die de verandering moeten ondersteunen. Dit bestaat onder andere uit trainingen als ITIL, BiSL, ASL, PRINCE2, Agile Scrum en DevOps en vele andere. Om de verandering te ondersteunen bieden wij in detacheringsvorm de tijdelijke inzet van onze deskundige IT-specialisten, proces- en projectmanagers.
De IT Management Group levert diensten aan zowel profit als aan non-profit organisaties zoals gemeenten en de rijksoverheid. De IT Management Group heeft ook een internationale tak die voornamelijk België en Duitsland bedient. Ook wordt de IT Management Group vaak gevraagd om collega IT service providers te ondersteunen en heeft een breed partnernetwerk.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
De IT Management Group streeft erna om haar diensten en processen continu te verbeteren. Voor het uitvoeren van deze verbeteringen hebben wij geregeld leuke en uitdagende (stage)opdrachten in de aanbieding. Als stagiair bij de IT Management Group kun je een leerzame stage omgeving verwachten met goede begeleiding. Ook geven we je alvast een indruk van hoe het is om mee te werken binnen een IT-organisatie. Ben je geïnteresseerd in een stage bij de IT Management Group en ben je benieuwd of wij op dit moment een opdracht open hebben staan? Dan kun je ons altijd benaderen op info@itmg.nl .