Wintersport commissie

Dit is een nieuwe commissie sinds het collegejaar 2017/2018. Aangezien de risico’s en de omvang van deze activiteit is de wintersportcommissie een afsplitsing van de activiteitencommissie en heeft het enkel oudere jaars in de commissie.

Zoals de naam al doet vermoeden ben je als commissie verantwoordelijk voor de organisatie van een wintersportvakantie voor onze leden. Je maakt afspraken met een locatie, zorgt voor vervoer, regelt reisverzekeringen en zorgt dat er goed wordt gecommuniceert wat er betaald moet worden.

Om de wintersport zo goed mogelijk te organiseren zijn er zeer serieuze en actieve leden vanaf leerjaar 2 nodig en dat kan jij zijn.

Voor de commissie

  1. Toegang tot alle evenementen van de vereniging;
  2. Een geweldige ervaring op het gebied van organiseren, timemanagement, teamwork, taalontwikkeling, logistiek, communicatievaardigheden, facilitaire zaken, onderhandelen en afspraken maken;
  3. Een uitstekende toevoeging op je CV;

Waarom ben jij waardevol?

  1. Je verzorgd een wintersportvakantie na de tweede tentamenperiode voor alle leden van onze vereniging;
  2. Jij maakt daarom het hoofd leeg van alle studenten die mee gaan door een leuke tijd te creëren;
  3. Jij zorgt voor een ultieme binding van de leden die meegaan, want in het buitenland ben je meer op elkaar aangewezen en ben je meer bij elkaar;
  4. Je zorgt samen met de relatiecommissie dat de activiteiten bezocht worden door promotie via digitale kanalen en persoonlijke benadering.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze commissie of heb je nog overige vragen?

Neem dan contact op met de commissaris evenementen:

Marijn van Ouwerkerk
Commissaris evenementen BG Delft
E-mail: commissaris@bgdelft.nl