Menu Sluiten

De Generatie

De studententijd is heerlijk. Maar er komt een moment waarop je je realiseert dat het tijd is voor een serieuze bijbaan. Of dat je echt aan de bak moet voor het vinden van een goede stageplek. Of dat afstuderen ineens toch wel heel dichtbij komt en je steeds vaker de vraag krijgt ‘wat je daarna wil gaan doen met je leven’.

De Generatie is er voor studenten tijdens de eerste stappen naar het werkende leven.

Wij kennen het probleem. Er is zoveel keuze, zeker als technisch bedrijfskundige. En van buitenaf is het vaak lastig te zeggen bij welk van die bedrijven en functies jij goed past en waar je werk gaat doen dat je echt leuk vindt.

Bij de Generatie proberen we het daarom zo simpel, menselijk en transparant mogelijk te houden. Geen vage functietitels, geen vacatureteksten vol met open deuren en geen dubbele agenda. Je kunt met ons in gesprek over een werk-leertraject; tijdens of ná je studie. Tijdens je Hbo-studie kan dat zijn in de vorm van een minor, een training, een stage of werkstudentschap. Na je afstuderen kan dat zijn in de vorm van een startersbaan in combinatie met een post-Hbo opleiding (noem het een traineeship).

Wij specialiseren ons in Integraal Projectmanagement. Dat is een opkomend vakgebied in de (publieke) Bouw- en Infrawereld. Integraal Projectmanagement is ook veel breder dan projectmanagement alleen. Het behelst daarnaast Omgevingsmanagement (stakeholdermanagement), risicomanagement, projectbeheersing (planning en control) en contractmanagement. Genoeg variatie om te oriënteren dus.

De Generatie is het kleine zusje van Generation. We werken met een jong, klein en divers team op kantoor in Amsterdam, maar ons werkveld strekt uit over de hele Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag).

Vanaf medio 2020 starten we de samenwerking met BG Delft en daar kijken we onwijs naar uit. Dit is voor ons de plek om in contact te komen met studenten en om beter te begrijpen waar de behoefte ligt van de nieuwe generatie. Het komend jaar gaan we ook een paar gezamenlijke evenementen organiseren. Houd de agenda van BG dus goed in de gaten!

Nieuwsgierig geworden?

Neem eens een kijkje op onze website, of stuur een mailtje naar info@generation.nl