Menu Sluiten

De vereniging

Over BG

Het Bedrijfskundig Genootschap Delft is de studievereniging van de opleiding Technische Bedrijfskunde. De vereniging vormt de verbinding tussen de studenten, de opleiding en het bedrijfsleven. Als vereniging hebben wij de volgende drijfveren:

Missie

“Als vereniging staan wij voor inspiratie voor de academische en persoonlijke vorming van leden met het zicht op een betere integratie van studenten in het bedrijfsleven.”

Missie Bedrijfskundig Genootschap Delft

Visie

“De vereniging dient parallel aan de opleiding Technische Bedrijfskunde voort te bestaan, door mogelijkheden te bieden voor de verbreding van en aanvulling op de studies van haar leden, om zo een toonaangevende toevoeging te worden voor de opleiding en voor de studenten. De vereniging zal zich zo positioneren dat deze niet meer weg te denken is binnen de studie en de Hogeschool. Er zal ook contact gehouden worden met alumnileden om de vereniging en studenten extra waarde toe te kennen. Studie, carrière en ontspanning komen samen in deze vereniging. Daarnaast wordt de vereniging de komende jaren zo opgebouwd dat deze blijft voortbestaan en de binding met de studenten behoudt.”

Visie Bedrijfskundig Genootschap Delft