Menu Sluiten

Lustrum Commissie

In het collegejaar 2019-2020 viert het Bedrijfskundig Genootschap alweer haar 35e verjaardag. Een lustrum en dus tijd voor een feestje! Samen met de lustrum commissie wil BG dit feestje extra groot neerzetten en een aantal extra feestelijke evenementen organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitenlandreis of misschien wel een gala. Wat we precies gaan doen ligt in jouw handen want als lustrum commissie heb je alle vrijheid dit feestje op te zetten en vorm te geven. Niets is te gek en als je met een vlotte babbel ook nog eens genoeg sponsoring weet binnen te harken is ook niks onmogelijk.

Voor de commissie

• Toegang tot alle evenementen van de vereniging;
  • Een geweldige ervaring op het gebied van zelfstandig organiseren, timemanagement, teamwork, netwerken, promotie, visualisering, communicatievaardigheden, facilitaire zaken, onderhandelen en afspraken maken;
  • Een uitstekende toevoeging op je cv;
  • Een persoonlijk netwerk;
  • Een grotere kans op een plek in het aankomende bestuur.

Waarom ben jij waardevol?

• Je geeft vorm aan een spetterend lustrumjaar waar de vereniging nog lang van zal nadreunen
  • Jij kan degene zijn die het sponsorgeld binnen sleept voor het lustrum en dat is niet mis, want zonder dat geld kan de vereniging niet alle activiteiten organiseren voor het lustrum;
  • Jij weet naast wat een TBK-er zo mooi maakt ook hoe je een feestje bouwt en dus hoe jij de hele vereniging een jaar lang in extase krijgt;
  • Je zorgt dat de activiteiten bezocht worden door promotie via digitale kanalen en persoonlijke benadering.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze commissie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Penningmeester.

Marie-Laure de Ven