Menu Sluiten

InWork

Wij zijn InWork, de specialist in het verbinden van Young Professionals aan toonaangevende partners in de techniek. Als ambitieuze, flexibele en betrokken organisatie vinden wij kwaliteit en ontwikkeling van onze (aankomende) medewerkers erg belangrijk. Door hen opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden, aansluitend bij hun ontwikkeling, helpen wij hen stappen te maken in hun carrière en ambities waar te maken.

Naast iets te kunnen betekenen voor werkende techneuten, vinden wij techneuten in spe minstens zo belangrijk! Daarom is vijf jaar geleden InWork Campus het leven ingeroepen. Met onze actuele kennis vanuit de praktijk slaan wij de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doen wij door gastcolleges te geven en events te organiseren.

Wij werken met passie voor het vak, gedreven tot op het bot, vooruitstrevend en met lef! Gebaseerd op onze eigen ervaring en met ons perspectief vanuit de praktijk brengen wij de arbeidsmarkt tot leven. Nieuwsgierig geworden naar InWork? Neem dan contact met Maura op via onderstaande gegevens.

T: +31 (0)88-0 700 700
M: +31(6)-86 847 757
E: mquite@inwork.nl