Menu Sluiten

YER Talent Development

De brug tussen studie en werk

Bij YER Talent Development willen wij dat je als student goed voorbereid en zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We helpen je tijdens alle fases van je studie met trainingen, webinars, cv-checks, informatieavonden, carrière events en loopbaangesprekken. Samen met ons start jij voorbereid, zelfverzekerd en doelgericht op de arbeidsmarkt. Je zal ons dit studiejaar vaker zien en we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Ook kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn ná je studie. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en bieden je handige tools en persoonlijke begeleiding, zodat jij de juiste professionele keuzes kunt maken. Voor starters hebben wij verschillende Talent Development Programmes (traineeships) ontwikkeld: werk-leerprogramma’s waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de beroepspraktijk.

Talent Development Programme (Traineeship)

Met jouw technische achtergrond kan je starten in diverse traineeships. We kijken graag met je mee waar je passies en interesses liggen, zodat jij start in het programma dat het beste bij jou past. Je bouwt in twee jaar werkervaring op, werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en breid jouw vakinhoudelijke kennis uit. Wil jij ook die kickstart van jouw carrière? Neem dan contact met ons op!

Jouw sparringpartner:
Anna Leferink
annaleferink@yer.nl
06 151 075 58
www.yer.nl/talentdevelopment
www.linkedin.com/in/annaleferink/